Om mig

Känner ni till när det finns en djup längtan från första dagen man kommit hit till jorden?! För mig är det att skapa genom att baka!

Jag är en lyckligt gift mamma med fyra barn som bor på landet i det vackra Sörmland. Att baka och är inte bara en sysselsättning, utan även mitt intresse, och för mig blir det den direkta kontakten till den yttre omvärlden. ”Du är vad du äter” säger för mig allt om hur vi förenar det yttre med det inre. Att utforma mina skapelser till konst blev för mig med tiden en del där helheten för kroppen och själen möts tillsammans. Att se, känna och smaka är för mig en balans. När jag nu promenerar genom den vackra naturen, växer det fram idéer, bilder, kreativitet och slutligen allt jag kan ge till mig själv och min omgivning.

De råvaror jag använder är 99% ekologiska och valda med hänsyn och omtanke. Alla material jag använder mig av är 100% naturliga och speglar mig själv och det som kommer till mig för stunden. Jag bakar helt utan gluten och vitt socker. Huvudsakligen använder jag mig av en bakkonst som jag kallar ”Baka med Känsla”, som innebär att jag inte följer några recept, utan kreerar varje skapelse ur stunden och med det som kommer till mig just då. Visst har jag någonstans en plan, men det jag skapar är unikt och har kommit fram genom lust, kärlek och erfarenhet eller inspiration jag fått på vägen.

Med min sida och det jag gör, bjuder jag härmed in dig till att omfamna livet, glädjen och goda kakor. Låt oss förena alla sinnen och smaka med ögon, mun och själ.

Med värme och kärlek

Yvonne